Târgu-Jiu: Sinucigaşul i-a scris profesoarei de română: "Te rog să nu mă uiţi!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexandru Popovici şi Ramona Mischie
Alexandru Popovici şi Ramona Mischie

În timp ce Ramona Mischie merge din ce în ce mai des la terapeut, familia fostului său prieten descoperă, pe calculatorul lui Alex, declaraţii şocante.

Sora tânărului sinucigaş a găsit toate documentele scrise de fratele său, pe calculator. Într-unul din biletele de adio, Alex îi cere profesoarei să nu îl dea uitării.

 „Offfffffffff...Nimic nu mai conteazã acum. Sã nu mã uiţi te rog şi sã citeşti cu atenţie fiecare cuvânt pentru cã oricum tot ceea ce ţi-am zis pânã acum, inclusiv mail-urile pe care ţi le mai scriam erau din suflet şi trebuiau citite mai cu atenţie şi ţinut cont de ele. Nu am spus vorbe aiurea. Crede-mã…Sã nu mã uiţi te rog şi sã nu uiţi cã ai fost iubitã cu adevarat de cineva. Probabil cã tu acum mã urãşti atât de tare încât nu o sã vrei sã citeşti nici acest mesaj. Dar totuşi sper sã nu se fi ajuns atat de departe. Oricum de un lucru sã fii sigurã...cã..ţi s-a îndeplinit dorinţa sã nu mã mai vezi niciodatã. Sper sã ţii puţin cont de ceea ce ţi-am zis mai sus. Te implor...sã nu uiţi cã şi ziua mea de naştere mi-ai transformat-o într-o zi pe care n-aş fi vrut sã o trãiesc", a scris Alexandru Popovici.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite