Târgu-Jiu: O septuagenară a pus pe jar medicii şi pompierii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pompierii din cadrul Detaşamentului Târgu-Jiu au intervenit, în urmă cu aproximativ o oră, pentru evacuarea unei bătrâne, care a rămas blocată în propriul apartament, situat în cartierul 8 Mai.

Şapte subofiţeri au intervenit, cu o autospecială, la un apartament de pe strada Teodor Aman, pentru a debloca uşa, cu ajutorul accesorilor din dotare. Elisabeta Bozdogescu, în vârstă de 78 de ani, din Târgu-Jiu, a rămas blocată în apartamentul proprietate personală. 

image

Când au intrat în casă, pompierii au găsit-o pe bătrână căzută jos, fiind foarte slăbită. Bătrâna este cunoscută în zonă, ca fiind o persoană foarte dificilă. Tocmai de aceea, puţini sunt cei care îi călcau pragul casei. Noroc cu fratele acesteia care venise să o viziteze. Acesta a sunat imediat la 112. Vecinii spun că bătrâna are grave probleme de sănătate. „Are diabet şi, din câte ştiu, recent a avut un accident cerebral. Nu este prima dată când cade jos şi nu se mai poate ridica. Nu se prea înţelege cu nimeni de pe scară, este o fire respingătoare“, a spus Alina Ciocioi.

image

Persoanei în cauză i-a fost acordat ajutorul medical de către echipajul de la Servicul de Ambulanţă, sosit la faţa locului.

image

Elisabeta Bozdogescu a fost transportată la Unitatea Primiri Urgenţe a Spitalului „Tudor Vladimirescu“ din Târgu-Jiu, fiind diabetică şi cardiacă.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite