Târgu-Jiu: Monstrul cu chip de tată, condamnat iniţial la 56 de ani de puşcărie : „Va face pedeapsa cea mai mare, de 23 de ani de închisoare“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În sedinţa publică de ieri, magistraţii gorjeni au dictat sentinţa în cazul bărbatului care şi-a violat, timp de cinci ani, cele două fete. Constantin Cernea are 37 de ani şi va sta două decenii în Penitenciarul Craiova. Acesta are dreptul să facă recurs.

Instanţa de judecată a dispus contopirea pedepselor aplicate inculpatului Cernea Constantin în pedeapsa cea mai grea,după ce violatorul cumulase iniţial 56 de ani de închisoare  „Acesta a primit o pedeapsă de 23 de ani pentru incest şi viol, dar şi 5 ani ca pedeapsă complementară, timp în care îi vor fi interzise anumite drepturi, printre care şi cel de a fi părinte. I s-a reţinut şi starea de recidivă şi s-au aplicat mai multe pedepse pentru că erau două parţi vătămate, respectiv fiicele lui, la care s-a adăugat şi starea de recidivă. Acesta a avut condamnări anterioare şi va efectua pedeapsa cea mai mare, de 23 de ani de închisoare“, a declarat Ion Marin, purtătorul de cuvânt al Tribunalului Gorj. Constantin Cernea este recidivist, fiind închis pentru furturi şi violare de domiciliu.

Pe parcursul procesului, cele două fete violate de propriul tată au retrăit clipele de coşmar de care au avut parte în copilărie. Minorele au 13, respectiv 15 ani.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite