Târgu-Jiu: Minorul accidentat la nuntă este în comă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Minorul de 16 ani, împlicat în accidentul produs pe DE 79, este în continuare în comă din cauza hematomului suferit la cap. Deşi creierul este inundat de sânge, medicii de la Craiova fac tot posibilul să-l salveze.

Ciprian Duchi, de 16 ani, are creierul inundat de sânge şi este în comă, iar medicii de la Craiova încearcă din răsputeri să-l salveze. În urma accidentului produs în satul Cocoreni, comuna Bîlteni, tânărul s-a ales cu un hematom la cap astfel încât, a fost nevoie să fie transferat la Craiova.  Două dintre victime evenimentului rutier au fost transferate la Secţia Chirurgie a Spitalului de Urgenţă Târgu-Jiu pentru a fi supravegheate medical. Bogdan Gigi Ţau şi soţia sa Cătălina de 25 de ani din Rovinari au fost transferaţi aseară la Secţia Chirurgie a Spitalului de Urgenţă „Tudor Vladimirescu“ şi se află în stare mai bună. Marian de 28 de ani şi Ionela Mititelu, în vârstă de 24 de ani, tot din Rovinari, sunt în stare gravă la Secţia Terapie Intensivă a Spitalului din Târgu-Jiu. Bărbatul are plîmânii afectaţi din cauza fracturilor costale. Aceştia urmau să facă nunta peste câteva zile.
Cele cinci persoane au fost invitate la o nuntă în satul Cocoreni, însă nu au mai apucat finalul petrecerii. Jucaseră în horă iar, la final, în timp ce se aflau pe partea carosabilă, un autoturism care venea cu viteză, dinspre Târgu-Jiu spre Filiaşi, i-a lovit în plin. Şoferul, Marian Creţan, în vârstă de 22 de ani, din Craiova,  este cercetat pentru vătămare corporală din culpă. „Se va stabili viteza pe care a avut-o şoferul, însă un lucru este cert nuntaşii nu aveau ce căuta pe partea carosabilă. Victimele se aflau chiar pe sensul de mers al conducătorului auto“, a declarat Daniel Săvulescu, inspector principal al Poliţiei Rutiere Gorj.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite