Târgu-Jiu: Doi ani şi şase luni de puşcărie pentru un tânăr care a spart pupitrul unui DJ şi a bătut un agent de pază

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânărul de 26 de ani, din comuna gorjeană Mătăsari, a comis această faptă în luna octombrie a anului 2008, însă a dat bir cu fugiţii după ce magistraţii Judecătoriei Motru l-au anunţat că va trebui să stea doi ani şi şase luni după gratii. Aseară, acesta a fost dus în arest.

Poliţiştii din Mătăsari au efectuat ieri o acţiune pentru identificarea persoanelor care au primit mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.
Cu această ocazie, pe raza localităţii Mătăsari a fost identificat şi reţinut Karoly A., în vârstă de 26 ani, din  comuna Mătăsari. Pe numele acestuia exista un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 2 ani şi 6 luni, emis de Judecătoria Motru, pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj.

În fapt, s-a reţinut faptul că bărbatul, în noaptea de 17 spre 18 octombrie 2008, aflându-se într-o discotecă împreună cu un alt prieten, după ce au consumat băuturi alcoolice, a mers la pupitrul de difuzare a muzicii, iar aici a început să lovească cu pumnii şi picioarele mixerul, regulatorul de sunete şi celelalte echipamente electronice.

Urmare a solicitării administratorului discotecii, la faţa locului a ajuns o patrulă de siguranţă publică. În momentul intervenţiei poliţiştilor, Karoly A. l-a insultat, ameninţat şi agresat fizic pe unul dintre agenţi“, a anunţat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Gorj.

Oamenii legii l-au reţinut pe Karoly A. pentru 24 de ore şi l-au introdus în beciul Poliţiei Gorj, urmând ca astăzi să fie dus în penitenciar.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite