Târgu-Jiu: Ciobotariu îşi poate îndeplini obiectivul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Ciobotariu
Liviu Ciobotariu

Preşedintele pandurilor crede că Liviu Ciobotariu îşi va îndeplini obiectivul dacă va reuşi să câştige următoarele trei partide din campionat.

Antrenorul pandurilor spune că nu are idee de vreo intenţie de schimbare a sa cu toate că presa deja vehiculează diverse nume de tehnicieni care să-i ia locul: „Am văzut în presă că deja se caută alt antrenor. Eu nu ţin neapărat de scaun, iar dacă domnul preşedinte îmi va spune să plec, voi pleca şi mâine. Deocamdată nu se pune problema să renunţ şi nu sunt un laş să mă retrag aşa când am dat de greu”.


Preşedintele Condescu l-a reconfirmat pe Ciobotariu înaintea jocului cu Craiova apreciind că îndeplinirea obiectivului pentru acest sezon depinde de meciul cu Universitatea. Condescu crede că Cobotariu îşi poate îndeplini obiectivul dacă va câştiga următoarele trei partide: „Dacă va câştiga următorul meci care este foarte important, cel  cu Craiova, şi următoarele două care sunt la fel de importante, cu Internaţional şi Ceahlăul, Ciobotariu îşi va îndeplini obiectivul.”

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite