Târgu-Jiu: Ciobotariu: „Craiova este o echipă foarte bună care joacă cu foarte mult entuziasm”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ciobotariu se teme de fraţii Costea de la Universitatea
Ciobotariu se teme de fraţii Costea de la Universitatea

Antrenorul echipei Pandurii a declarat azi că se teme de Universitatea Craiova care este o echipă bună şi are mulţi jucători de valoare.

Tehnicianul gorjenilor i-a evidenţiat pe fraţii Costea pe care îi consideră cei mai buni atacanţi din campionat: „Craiova este o echipă foarte bună care joacă cu foarte mult entuziasm şi care are tradiţie foarte mare în fotbalul românesc. Ei au acolo jucători de valoare precum fraţii pe Costea care sunt în opinia mea unii dintre cei mai buni atacanţi din campionatul nostru. Au cinci jucători la echipa naţională de tineret dacă nu mă înşel, au jucători care sunt în vederea echipei naţionale de seniori, deci sunt o echipă puternică şi cu tradiţie. .De aceea cred că vom avea un meci foarte greu”.

Tehnicianul a mai precizat că nu va face marcaj om la om la Florin Costea şi că va alege primul unsprezece pentru acest meci în funcţie de starea terenului: „Nu voi pune marcaj om la om la Costea. Dar o să încerc să găsesc cel mai bun unsprezece pentru acest meci. Nu contează cum au jucat la Vaslui şi nemulţumirile mele ci voi face schimbări având în vedere starea terenului de aici. Am discutat şi cu jucătorii şi le-am spus de la începutul săptămânii că nu e important cine intră pe teren ci să câştigăm. Pentru că toţi, inclusiv eu, am adus echipa unde am adus-o şi toţi trebuie să o scoatem. Indiferent care vor juca, toţi trebuie să-şi dea viaţa pe teren şi să câştige acest joc. Este foarte important acest meci”.

Ciobotariu crede că un eşec la meciul de luni nu va stabili dacă vreuna dintre echipe va retrograda dar echipa care va pierde va fi în pericol: „Matematic nici una dintre echipa nu va retrograda, dar o înfrângere va atârna foarte greu pentru oricare va pierde. Mai sunt de jucat multe meciuri dar trebuie să fim realişti şi să fim corecţi să recunoaştem că echipa care va pierde va fi la marginea prăpastiei.”

Pandurii vor continua antrenamentele în acest week-end la Târgu Jiu, de mâine lotul convocat pentru meciul cu Universitatea urmând să intre în cantonament la Hotel Sport.


Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite