Târgu-Jiu: Au demontat un pod feroviar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi tineri din Turceni au fost reţinuţi pentru că demontat atelajele metalice de la un pod feroviar aflat între staţia Plopşoru şi halta Gârbov.

Grigore Creţan, de 35 de ani, şi Emil Costescu, de 30 de ani, au demontat o serie de piese metalice din pod. Au fost prinşi la timp de poliţişti. a scurt timp după ce acesta a demontat platelaje metalice de pe trotuarul podului ce traversează râul Jiu. „Pe mine m-a chemat vecinul să-l ajut să le care. Nu am ştiut că sunt furate“, spune în apărarea sa Grigore Creţan.
Până în momentul prinderii, Emil Costescu încărcase şapte platelaje metalice într-o autocamionetă. Pe parcursul cercetărilor, poliţiştii T.F. au stabilit că la comiterea faptei, suspectul a fost ajutat de către Grigore Creţan, de 35 ani, din aceeaşi localitate, care a participat la demontare şi care, înainte de sosirea poliţiştilor, a plecat de la faţa locului“, a spus Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj. Cei doi suspecţi vor fi prezentaţi astăzi Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, cu propunere de arestare preventivă.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite