Târgu-Jiu: 12 permise reţinute în ultimele 24 de ore

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urma acţiunilor desfăşurate în ultimele 24 de ore pe raza judeţului Gorj, poliţiştii au amendat  130 de şoferi, 20 de sancţiuni fiind acordate pentru depăşirea limitei de viteză.

Şase şoferi gorjeni au devenit ieri pietoni, după ce au fost prinşi de poliţişti în timp ce efectuau depăşiri neregulamentare.

„Poliţiştii au constatat peste 130 de abateri la Codul Rutier. Au fost aplicate 21 de sancţiuni pentru nerespectare a regimului legal de viteză, 20 pentru conducerea unor autovehicule ce prezentau defecţiuni tehnice, 21 pentru neportul centurii de siguranţă, iar diferenţa pentru alte încălcări ale legislaţiei rutiere în vigoare. În urma constatării acestor abateri, poliţiştii au reţinut 12 permise de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, cele mai multe, şase la  număr, pentru depăşire neregulamentară, dar şi pentru nerespectarea obligaţiilor la trecerea la nivel cu cale ferată“, a anunţat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.

Unul dinte şoferii opriţi în trafic s-a ales şi cu dosar penal. Azi-noapte, la ora 01.30, bărbatul de 32 de ani, din Târgu-Jiu,  a fost prins în timp ce conducea un autoturism pe strada 23 August, deşi consumase băuturi alcoolice. Testat cu etilotestul, acesta a prezentat o concentraţie de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite