Tânărul ucis de tatăl său lucra la o firmă de componente auto. Prietenii sunt şocaţi de moartea lui Tudorel

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tudorel Purcaru iubea foarte mult fotbalul
Tudorel Purcaru iubea foarte mult fotbalul

Tudorel Purcaru, tânărul de 25 de ani din comuna Ţânţăreni, care a fost ucis de propriul său tată, lucra la o fabrică de componente auto din localitatea Sânnicolau-Mare. Prietenii acestuia sunt şocaţi de cele întâmplate.

Tânărul venise acasă pentru a-şi schimba cartea de identitate, pentru că îi expirase şi nu putea să obţină un alt card bancare ca să îşi primească salariul. A intervenit într-un scandal dintre tatăl şi mama sa, survenit pe fondul consumului de alcool, şi a fost lovit cu cuţitul în inimă de către Ion Purcaru. Acesta a spus că a fost un accident şi că a fost autoapărare: „L-am înjunghiat accidental. A fost autoapărare. M-a nemulţumit felul în care se comportă. Am consumat alcool. Şi băiatul a băut“. Tudore trebuia să înceapă astăzi serviciul.

Tatăl criminal este angajat termocentrala Turceni şi se certa frecvent cu soţia lui, pentru că aceasta avea viciul alcoolului.

Mesaje pe facebook

Lui Tudorel îi plăcea foarte mult fotbalul. 

Prietenii lui Tudorel sunt şocaţi de cele întâmplate şi au lăsat mesaje pe pagina de facebook a tânărului ucis de propriul tată.

Tudorel
„Eu am vorbit cu el vineri. M-am întâlnit în oraş şi mi-a spus că merge la el acasă să îşi facă buletinul ca i-a expirat cardul şi nu putea să îşi scoată salariul... Păcat! A fost un băiat extraordinar, de gaşcă. Dumnezeu să-l ierte!,

a spus Bogdan.

Tudorel

Un alt priten al tânărului ucis are un mesaj pentru părinţi: „Ai fost mai mult decât un prieten şi nu mă pot împăca niciodată cu ideea că nu mai eşti printre noi. Aş vrea să transmit cu această îndurerată veste tuturor părinţilor şi în special taţilor: «Iiubiţi-va odraslele, puneţi capul în pământ şi lăsaţi tinerii să-şi croiasca singuri viitorul!“, a spus Ionuţ Robert. 

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite