Stadionul Municipal, pregătit pentru primul meci din Europa League

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pandurii va juca pentru prima dată în istoria clubului în Europa League
Pandurii va juca pentru prima dată în istoria clubului în Europa League

Lucrările de amenajare a Stadionului Municipal pentru disputarea primului meci din istoria clubului Pandurii în Europa Leaguem au fost finalizate. Primăria a cheltuit 250.000 de lei pentru pregîtirea stadionului.

Meciul retur din turul II preliminar din Europa League se va disputa la Târgu Jiu pe data de 25 iulie. Autorităţile locale au investit, până acum, peste 250.000 de lei pentru amenajarea Stadionului Municipal la standardele impuse de observatorii UEFA în urma vizitei la Târgu Jiu. „În urma discuţiilor cu reprezentanţii UEFA, care s-au deplasat la Târgu Jiu, am stabilit, pe baza constatărilor acestora, împreună cu cei de la Pandurii, care să conducă la atingerea acestui scop: pregătirea Stadionului Municipal pentru desfăşurarea competiţiilor europene“, a spus Raul Chiriac, şeful Serviciului de Investiţii din cadrul Primăriei Târgu Jiu. 

Scările au fost modificate 

Amenajările care au fost realizate constau eliminarea tuturor obiectelor contondente de pe suprafaţa întregului stadion, sau de modernizare a sistemului de sonorizare şi iluminare. De asemenea, au fost realizate modificări şi la scările de acces către tribune, precum şi la panoul de comandă.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite