Scandal sexual într-o comună din Gorj între primar şi medicul localităţii. „Omul acesta a făcut o obsesie din persoana mea“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Scandalul amoros dintre primarul comunei Albeni, Ionuţ Stan (UNPR), şi doctoriţa de la Centrul de Permanenţă, Ramona Hortopan, care este şi consilier judeţean PSD, este pe buzele tuturor localnicilor.

În urma conflictului dintre primar şi doctoriţă, Centrul de permanenţă în care aceasta îşi desfăşura activitatea a fost închis, pentru că edilul a înlocuit încuietorile şi a oprit funcţionarea centralei termice. 


Primarul Ionuţ Stan susţine că a avut o relaţia cu doctoriţa Hortopan, dar că aceasta i-a cerut să se despartă de familie:

„Mi-a cerut să mă despart de soţie ca să am o relaţie cu dumneaei şi i-am spus că acest lucru nu pot să-l fac. A existat o relaţie între mine şi doamna doctor. Nu am crezut că se ajunge aici. Nu înţeleg ce a fost în capul dumneaei“.
Albeni

Mai mult decât atât, primarul susţine că medicul nu îşi face datoria, consumă băuturi alcoolice şi fumează în timpul serviciului. El a postat şi o fotografie pe pagina sa de Facebook în care apare o sticlă de şampanie pe biroul medicului, dar poza ar fi fost făcută de ziua de naştere a Ramonei Hortopan: „Doamna doctor, în timpul gărzilor, consuma atât băuturi alcoolice în camera centralei şi fuma“.
 

Primarul Ionuţ Stana urmărit-o pe doctoriţă pe camerele de supraveghere video din localitate pentru a constata când vine la serviciu şi spune că aceasta nu îşi respecta programul de lucru. 

„Dacă omul a făcut o obsesie nu e problema mea“.

În schimb, Ramona Hortopan susţine că nu a avut o relaţie cu primarul Stan şi că acesta a făcut o obsesie pentru ea şi că a ajuns să o hărţuiască. Medicul spune că a depus o plângere penală la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Cărbuneşti împotriva edilului: „Am depus plângere pentru defăimare, hărţuire şi şantaj. Mi-a cerut bani. Mi-a cerut 25 de milioane de lei ca să nu publice pe Facebook nu ştiu ce imagini cu mine. Sunt nişte poze în care nu s-a întâmplat nimic. Nu am avut vreo relaţie de altă natură decât profesională. Omul acesta a făcut o obsesie din persoana mea. Eu nu i-am cerut niciodată să divorţeze de soţie. Să-şi vadă de treaba lui, şi de primăria lui, şi de familia lui şi să mă lase în pace. Am avut o relaţie profesională. Dacă omul a făcut o obsesie, nu e problema mea“.

Centrul de permanenţă a fost închis 

Imagine indisponibilă

Primarul Ionuţ Stan a cerut Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Gorj să o înlocuiască pe medicul Ramona Hortopan. Mai mult decât atât, acesta a schimbat încuietorile Centrului de permanenţă şi a oprit funcţionarea centralei termice. Reprezentanţii DSP Gorj au venit şi au constatat că nu sunt condiţii pentru funcţionarea Centrului de permanenţă şi au decis închiderea acestuia. 

Primarul Stan nu este la prima ispravă de acest fel. Acesta a luat calculatoarele unor angajaţi, pentru a le verifica, să vadă dacă nu îl bârfesc şi nu postează anumite informaţii negative pe Facebook la adresa sa. Primarul a schimbat încuietorile de la bibliotecă, pentru ca bibliotecara să nu mai poată să-şi desfăşoare activitatea. 

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite