Scandal la Tismana: bătut cu pumnii în trafic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Unul dintre agresori a fost reţinut FOTO: Arhivă
Unul dintre agresori a fost reţinut FOTO: Arhivă

Un tânăr din municipiul Târgu Jiu a fost bătut în trafic, în timp ce se afla cu maşina pe drumul judeţean din Tismana, de către doi localnici din comuna Godineşti.

Victima a fost oprită de unul dintre agresori şi a purtat discuţii contradictorii cu cei doi. Tânărul a fost lovit cu pumnii în zona feţei şi a fost ameninţat chiar şi cu o bâtă de baseball. „Cu ocazia primelor verificări efectuate, organele de poliţie au oprit în trafic autoturismul care se deplasa pe DJ 672 Tismana, conducătorul auto fiind identificat în persoana lui B.G., iar ca pasageri au fost identificaţi R.N.I., şi B.V. Procedând la controlul autoturismului, lângă scaunul dreapta faţă au fost identificate un cuţit cu lama de 13 cm  şi o bâtă de baseball despre care conducătorul auto a declarat că îi aparţin. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri, lovire sau alte violenţe şi port fără drept, în locurile şi în împrejurările în care s-ar putea primejdui viaţa sau integritatea corporală a persoanelor ori s-ar putea tulbura ordinea şi liniştea publică, a cuţitului ori a altor asemenea obiecte fabricate sau confecţionate anume pentru tăiere, împungere sau lovire“, a spus George Neagoe, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.
Unul dintre agresori a fost reţinut pe bază de ordonanţă de reţinere pentru o perioadă de 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.J.P. Gorj.

Târgu-JiuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite