S-a stabilit data la care se va judeca recursul în procesul de arestare preventivă a lui Marin Condescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marin Condescu îşi va afla sentinţa joi
Marin Condescu îşi va afla sentinţa joi

Curtea de Apel Craiova a stabilit data la care se va judeca recursul declarat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj împotriva sentinţei Tribunalului prin care s-a respins propunerea procurorului Moţa de arestare preventivă a lui Marin Condescu şi Viorel Temelescu.

Procesul în care se va judeca arestarea preventivă a lui Marin Condescu şi Viorel Temelescu va avea loc joi, 21 noiembrie, la Curtea de Apel Craiova.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj a declarat recurs împotriva deciziei instanţei gorjene, care a respins solicitatea procurorului Gheorghe Emil Moţa de arestare preventivă a lui Marin Condescu şi Viorel Temelescu. Acesta a cerut emiterea de mandate de arestare preventivă pe 29 de zile.

Acuzaţiile împotriva lui Condescu

Faţă de inculpatul Condescu Marin, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale pentru comiterea în formă continuată a infracţiunii de înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave, delapidare cu consecinţe deosebit de grave,spălare de bani în formă continuată, uz de fals şi fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Potrivit poliţiştilor, Condescu a împrumutat clubul din împrumuturi luate în nume personal, după care a restras de la club mai mulţi bani. „Poliţiştii au constatat faptul că în perioada 2011 - 2013, suspectul, în vârstă de 57 de ani, în calitate de preşedinte al unui club sportiv, a împrumutat asociaţia sportivă pe care o conducea cu diferite sume de bani provenite din împrumuturi bancare contractate în nume personal, iar, ulterior, cu ocazia restituirii împrumuturilor, acesta a beneficiat de sume mai mari de bani decât cele pe care le împrumutase., întocmind, în acest sens, documente justificative nereale“, a precizat Romina Dochian, purtător de cuvânt al Poliţiei Gorj. Acesta a luat în plus 2,6 milioane de lei noi faţă de suma pe care a împrumutat-o.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite