Proprietarul garsonierei din Bumbeşti Jiu afectată de o explozie a decedat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Explozia a afectat structura de rezistenţă a blocului FOTO: TV SUD (captură)
Explozia a afectat structura de rezistenţă a blocului FOTO: TV SUD (captură)

Bărbatul, în vârstă de 43 de ani, a decedat pe patul Spitalului de Arşi din Bucureşti. Acesta a suferit arsuri pe mai bine de 50 la sută din suprafaţa corpului.

Explozia a avut loc pe data de 16 noiembrie. Un bloc de garsoniere a fost zguduit de o explozie puternică din cauza unei scurgeri de gaze care s-a produs într-o locuinţă. Cei doi soţi care locuiau în garsoniera în care a avut loc explozia au fost răniţi. De asemenea, un locatar care locuia în garsoniera vecină a suferit leziuni grave. Proprietarul apartamentului a decedat ieri dimineaţă. Familia va aduce acasă trupul neînsufleţit, pentru a-l înhuma.

Vecinul nu va mai putea vedea cu un ochi

Constantin Bobaru, primarul oraşului Bumbeşti-Jiu, a fost anunţat că una dintre victime a decedat: „Am fost anunţat de dimineaţă că a decedat proprietarul garsonierei. Suferise arsuri foarte grave. A fost dus la Bucureşti, la Spitalul de Arşi, dar, din cauza rănilor grave, a decedat. Va fi înhumat de familia sa. Am primit de la Guvern aprobarea şi finanţarea pentru reabilitarea blocului în care a avut loc explozia”.
Locatarul garsonierei învecinate, Nicolae Pârvu, de 39 de ani, este angajat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Gorj. Din păcate, pompierul nu va mai putea vedea cu unul dintre ochi, care a fgost afectat în urma exploziei.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite