Primarul Florin Pavel rămâne în arest: cererea de eliberare sub control judiciar a gost respinsă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Pavel
Florin Pavel

Tribunalul Gorj a respins astăzi cererea depusă de către primarul comunei Peștișani, Florin Pavel, de eliberare din arest sub control judiciar.

Avocaţii edilului șef au declarat recurs împotriva acestei sentințe, care se va judeca în zilele următoare la Curtea de Apel Craiova, instanţă de judecată care a decis arestarea preventivă a primarului Florin Pavel, după ce Tribunalul Gorj a respins propunerea făcută de Parchetul Gorj.
Primarul Florin Pavel a fost arestat preventiv, la sfârşitul lunii trecute, pe o perioadă de 29 de zile de către Curtea de Apel Craiova. Iniţial, acesta a fost reţinut de Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj pe 24 de ore, după care a fost prezentat Tribunalului Gorj cu propunere de arestare preventivă, dar instanţa de judecată a respins cererea procurorilor şi a decis ca primarul Pavel să fie cercetat în stare de libertate. Parchetul Gorj a declarat recurs şi, ulterior Curtea de Apel Craiova a hotărât arestarea preventivă a acestuia. Acuzațiile care i se aduc constau în abuz în serviciu contra intereselor publice cu consecințe deosebit de grave, neglijență în serviciu și luare de mită.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite