Primarul Florin Pavel a fost eliberat din arest preventiv

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primarul Florin Pavel ar putea fi eliberat din arest
Primarul Florin Pavel ar putea fi eliberat din arest

Tribunalul Gorj a decis, astăzi, eliberarea din arest preventiv a primarului comunei Peştişani, Florin Pavel, care se află după gratii de aproximativ o jumătate de an. Nu se cunoaşte cu exactitate momentul în care primarul Pavel va fi pus în libertate.

Primarul suspendat din funcţie a fost trimis în judecată, alături de alţi cinci inculpaţi, iar, conform procedurii, instanţa de judecată a Tribunalului Gorj a judecat în regim de urgenţă necesitate menţinerii măsurii arestării preventive şi judecare în stare de libertate. Tribunalul Gorj a decis ca Florin Pavel să fie judecat în stare de libertate, dar cu interdicţia de a părăsi localitatea. Nu se ştie cu exactitate momentul în care Pavel va fi pus în libertate, pentru că este posibil ca Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj să declare recurs.

Trimis în judecată pentru mai multe infracţiuni

Florin Pavel a fost arestat la jumătatea lunii iunie a acestui an pentru luare de mită şi abuz în serviciu contra intereselor publice cu consecinţe deosebit de grave. În acelaşi dosar au mai fost trimişi în judecată, Dian Popescu, preşedintele PNL Gorj şi proaspăt ales în funcţia de senator, Gabriel Titus Popescu, fratele lui Dian Popescu, omul de afaceri Dan Radu Floarea, patron al Tech Safety, Dumitru Pârvulescu, secretar general adjunct în Ministerul Economiei şi Nicolae Isar, diriginte de şantier.
 

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite