Preşedintele PDL Gorj, deputatul Ion Cupă, a trecut la PNL

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Deputatul PDL Ion Cupă a trecut la PNL
Deputatul PDL Ion Cupă a trecut la PNL

Preşedintele PDL Gorj, deputatul Ion Cupă, şi-a anunţat astăzi înscrierea PNL, cu toate că a declarat în mai multe rânduri că este exclus să părăsească organizaţia şi să plece la un alt partid.

Cupă susţine că a luat decizia ieri, pentru că s-a săturat de scandalurile din organizaţie filială: „Ziua de ieri a fost una foarte importantă pentru mine, când am luat această decizie. Sunt două componenet majore. Cea de la nivel central. Eu am veniot cu inima deschisă şi cu credinţă că pot face treabă. Alagerile de lşa nivel central au afectat major organizaţia de la Gorj şi nu numai. Imaginea de la Convenţia unde a fost ales domnul preşedinte Blaga, imaginea sălii, de când  au început să se numere voturile, a fost una dezolantă, a unei oşti rupte în două cu duşmani în interior. De atunci, am început să-mi pun problema dacă mai pot să continui acel proiect pe care mi l-am asumat, de a reorganiza partidul de la Gorj. Viitorul PDL nu mai însemna mare lucru“.

„Nu aveam cu cine să construiesc un proiect în PDL“

Deputatul Ion Cupă, fost director al Direcţiei Finanţelor Publice Gorj,a spus că în organizaţia judeţeană a PDL sunt numai scandaluri şi asta l-a determinat să i-a o decizie: „Au continuat, apoi, problemele locale. Am considerat că drumul s-a închis pentru PDL Gorj, având în vedere toate scandalurile din organizaţie. Eu nu sunt obişnuit numai cu scandaluri şi fără obiective. Dacă eram la guvernare mai înţelegeam, dar, pentru un partid aflat în opoziţie, să te cerţi pentru nişte himere mi se pare mult prea mult şi eu nu mai vreau să iau parte. Îmi cer scuze pentru oamenii care şi-au pus speranţa în mine, dar eu nu pot să construiesc un proiect major pentru 2016 pentru că nu am cu cine. Sunt oameni care vor doar să facă scandal şi nu au viziuni. Cei mai mulţi îşi doresc să preia organizaţia şi să se cocoţeze în fruntea listei“.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite