Plouă în noua Sală a Sporturilor din Târgu Jiu, inaugurată în urmă cu trei luni. A costat peste două milioane de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La fiecare ploaie, apa se infiltrează prin acoperişul noii Săli a Sporturilor din municipiul Târgu Jiu, care a fost inaugurată în urmă cu aproximativ trei luni.

Situaţia a fost recunoscută de către conducerea Primăriei Târgu Jiu, care a trimis o adresă la Compania Naţională de Investiţii (CNI), care a finanţat investiţia, cu privire la remedierea problemelor constatate.

„Am făcut o adresă prin care am adus la cunoştinţă anumite probleme care au apărut la Sala Sporturilor. Am înaintat această adresă Companiei Naţionale de Investiţii. Sala este încă în garanţie şi există o anumită sumă din proiectul iniţial păstrată pentru situaţii de acest gen. Urmează ca societatea care s-a ocupat de construcţia acestei săli să vină şi să remedieze aceste deficienţe“, a precizat primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu. 

Sala Sporturilor a costat două milioane de euro 

Sala Sporturilor a fost inaugurată la sfârşitul lunii martie. Investiţia s-a ridicat la valoarea de două milioane de euro. Fondurile necesare au fost asigurate de către Compania Naţională de Investiţii, iar lucrările au fost executate de societatea „Primacons“ din Slatina. Lucrările de modernizare şi extindere au fost demarate în 2016 şi ar fi trebuit să fie gata, conform proiectului iniţial, în acelaşi an. 

Sala are 1.200 de locuri 

Imagine indisponibilă

Sala a fost construită pe amplasamentul celei vechi din care s-au mai păstrat doar grinzile metalice. Capacitatea acesteia aproape că s-a dublat. Noua sală de sport are peste 1.200 de locuri pe scaune rabatabile, sala de conferinţe, tribună VIP cu peste 100 de locuri. Este dotată cu instalaţie de climatizare, de avertizare în cazul incendiilor şi de stingere a focului. 
 

Inaugurarea sălii s-a făcut prin organizarea Campionatului European de Box Under 21, la care au participat sute de sportivi din 37 de ţări. La festivitatea de inaugurare a fost prezent şi fostul prim-ministru Victor Ponta, invitat de autorităţile locale pentru că investiţia a fost aprobată în perioada în care acesta s-a aflat în fruntea guvernului.

Până acum, în Sala Sporturilor nu s-au desfăşurat alte competiţii sportive, pentru că Primăria Târgu Jiu încă nu a achiziţionat tabela de marcaj, porţi de handbal sau coşuri de baschet. 

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite