Percheziţii în Gorj la traficanţi de droguri. Substanţele halucinogene erau aduse din Marea Britanie şi vândute în toată ţara, inclusiv minorilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Locuinţele mai multor suspecţi de trafic de droguri din municipiul Târgu Jiu sunt percheziţionate de oamenii legii.

Trei percheziţii se desfăşoară în mai multe locaţii din Gorj, patru în judeţul Mehedinţi şi două în Hunedoara. Drogurile şi substanţele active ar fi fost vândute în Gorj. Nouă persoane vor fi aduse la audieri la sediul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism Gorj.

Drogurile erau procurate din Marea Britanie

Potrivit oamenilor legii, trei suspecţi au constituit un grup infracţional organizat, în scopul comiterii infracţiunilor de trafic de droguri de risc (cannabis) şi efectuarea de operaţiuni cu substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive (etnobotanice). În urma cercetărilor efectuate în cauză s-a stabilit că drogurile şi substanţele psihoactive erau comandate de către membrii grupului de pe diferite site-uri de internet, în special din Marea Britanie, iar apoi distribuite în ţară la mai mulţi consumatori. „S-a reţinut că unul dintre membrii grupului distribuia, prin intermediul firmelor de curierat, droguri şi substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive la mai mulţi consumatori de pe raza  judeţelor Sibiu, Mureş, Maramureş, Timiş, Arad şi Hunedoara“, se arată într-un comunicat al DIICOT.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite