Pârvulescu regretă că nu a demisionat în vară de la Pandurii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul preşedinte executiv al clubului Pandurii Târgu Jiu, Eugen Pârvulescu, s-a declarat surprins de demiterea sa de la gruparea din Liga I.

„Preşedintele Marin Condescu mi-a comunicat că aceasta este decizia Consiliului de Administraţie şi nu am ce face. Îmi pare rău că s-a ajuns aici, eu speram să avem o colaborare mai lungă. E adevărat că venisem pentru un alt proiect, dar între timp lucrurile s-au schimbat. Sper ca aceste schimbări să aducă şi rezultate bune echipei“, a spus Pârvulescu.

Îmi pare rău că s-a ajuns aici pentru că la Târgu-Jiu am avut ocazia să lucrez cu nişte oameni extraordinari. Regret că nu am putut să îmi pun în aplicare proiectul cu care venisem, cel pentru Liga a II-a. Puteam să facem la Pandurii ceva asemănător cu ceea ce se întâmplă la Oţelul, cu promovări succesive ale elementelor locale, cu promovarea acestora, dar asta nu se putea face decât începând din Liga a II-a“, a mai spus Eugen Pârvulescu.

Cred că ar fi trebuit să plec şi eu atunci când echipa a fost readusă în Liga I şi proiectul meu a picat. Regret că nu mi-am dat demisia în vară, atunci când s-a renunţat la proiectul iniţial. Aşa văd lucrurile acum şi îmi pare rău că am rămas atunci", a încheiat Pârvulescu.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite