Pandurii obţine victoria în prelungiri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pandurii s-a calificat în sferturile Cupei Ligii
Pandurii s-a calificat în sferturile Cupei Ligii

Pandurii Târgu Jiu a obţinut, în prelungiri, victoria în meciul împotriva formaţiei Gaz Metan Mediaş şi s-a calificat în sferturile Cupei Ligii.

Pandurii s-a chinuit cu Gaz Metan Mediaş, echipă fără prea mari pretenţii, în primul meci oficial din sezonul 2014-2015. Golul victoriei a fost marcat în prima repriză de prelunguiri de către fundaşul Paraskevas, care a reluat cu capul o lovitură de la colţul terenului executată de Nicoară. 

Începutul meciului a aparţinut echipei gorjene care a ratat mai multe ocazii de înscrie prin Matulevicius şi Shalaj. În minutul 25, Mediaş beneficiză de o lovitură de la 11 metri. Stanca apără penalty-ul executat de Llullaku, dar mingea ajunge la Buziuc, care trage puternic în bara transversală, după care balonul ajunge iar la Llullaku care înscrie, dar golul e anulat pe motiv de henţ. După alte câteva minute Buziuc scapă singur cu Stanca, dar portarul echipei gorjene reuşeşte să se opună. 

Repriza secundă a aparţinut echipei Pandurii, care a ratat mai multe ocazii prin Matulevicius şi Răduţ.Pe final, ambele formaţii şi-au trecut în cont câte o mare ocazie prin Nicoară şi Buziuc.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite