Oferta săptămânii: donezi sânge şi primeşti gratuit zece kilograme de cireşe

0
0
Alin Măruţă oferă fiecărui donator câte zece kilograme de cireşe         FOTO: facebook.com/Alin.Maruta.Sax
Alin Măruţă oferă fiecărui donator câte zece kilograme de cireşe         FOTO: facebook.com/Alin.Maruta.Sax

Gorjenii care vor dona sânge în această săptămână pot să primească gratuit zece kilograme de cireşe. Oferta a fost făcută de către un donator din municipiul Târgu Jiu care deţine o plantaţie de cireşe.

Alin Măruţă a venit astăzi la Centrul de Transfuzii Sanguie din Târgu Jiu şi a donat sânge, Acesta i-a îndemnat şi pe alţii să-i urmeze gestul şi chiar le-a făcut o ofertă foarte tentantă: zece kilograme de cireşe pentru fiecare donator. 

Oferta este valabilă pentru doar în acestă săptămână.

„Cei care fac dovada cu o poză că donează sânge primesc 10 kilograme de cireşe GRATUIT săptămâna asta, aşa că, hai, mişcaţi-vă şi faceţi fapte bune!“, este mesajul transmis de Alin Măruţă pe pagina de Facebook.

„Este un gest frumos“

Nicoleta Căluţoiu, director al Centrului de Transfuzii Sanguine Târgu Jiu, a fost încântată de gestul donatorului şi a spus că pregăteşte pentru perioada vacanţei de vară campanii mobile de donare: „Este un gest frumos făcut de către donatorul nostru şi îi mulţumim pentru acest lucru“.

Campanii mobile

Conducerea Centrului de Transfuzii Sanguine Târgu Jiu se aşteaptă la o reducere a numărului de donatori, pentru că începe perioada concediilor. Din acest motiv, în localităţile judeţului Gorj vor avea lo campaniii mobile de donare. „Donatorii sunt mai puţini în această perioadă şi ne gândim mai puţin la lunile de concediu, iulie şi august, când scade numărul de donatori în toată ţara. Vom încerca să găsim soluţii pentru a merge în anumite comunităţi prin intermediul unor campanii mobile, astfel încât să completăm lipsa donatorilor sau pe anumite grupe sanguine, în funcţie de solicitările pe care le vom avea în viitor“, a precizat Nicoleta Căluţoiu.

Târgu-Jiu


Ultimele știri
Cele mai citite