O funcţionară a Primăriei Cătunele şi-a aruncat bebeluşul nou-născut în hazna

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie în vârstă de 40 de ani, din comuna Cătunele, judeţul Gorj, este cercetată penal, după ce şi-a aruncat bebeluşul nou-născut în hazna. Oamenii legii au descoperit grozăvia, mai ales că cea care a comis această faptă reprobabilă este angajată în cadrul primăriei din localitate.

Comunitatea din localitatea Cătunele este şocată de gestul femeii în vârstă de 40 de ani, funcţionară în cadrul primăriei, care şi-a aruncat fătul în hazna. Nou-născut a fost ridicat de medicii legişti, care urmează să efectueze o necropsie, pentru a stabili dacă s-a născut viu. Funcţionara pusă sub acuzare se apără şi le-a declarat oamenilor legii că bebeluşul s-a născut mort şi s-a speriat, astfel că l-a aruncat în haznaua din curtea locuinţei sale, deşi, din primele cercetări a reieşit că s-a născut la termen şi avea o înălţime şi greutate normală. Mai mult decât atât, femeia şi-a ascuns sarcina, situaţie care arată că nu îşi dorea copilul. 

Trăia în concubinaj

Femeia trăia în concubinaj şi avea o situaţie materială bună. Aceasta mai are un fiu în vârstă de zece ani. Potrivit anchetatorilor, doar concubinul ştia de sarcina femeii şi de faptul că urma să aibă un copil. Aceasta a născut acasă. 

Un alt caz a băgat groaza în localnicii din comuna Slivileşti, localitate aflată lângă Cătunele. O adolescentă a născut acasă, după care şi-a sugrumat copilul şi i-a dat foc. 

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite