Nistor a dedicat golul victoriei primarului municipiului Târgu Jiu, care şi-a aniversat ziua de naştere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pandurii a obţinut o victorie frumoasă, în această seară, în faţa echipei Dinamo. Golul victoriei a fost reuşit de Nistor, după un lob peste portarul Naumovski.

Pandurii a pus presiune pe adversar şi a marcat repede prin Nicoară, care a reluat în poartă o minge venită din bara transversală. Dinamo a revenit profitând de greşelile grave din defensiva echipe gazdă şi a marcat în minutele 13, prin Marius Niculae, şi 19, prin Alexe, care a reuşit în şut frumos la colţul lung. 

După pauză, pandurii au intrat mai montaţi şi au reuşit să egaleze. Şandru a reulit să înscrie după ce a executat excelent o lovită liberă de la 18 metri. Nistor a marcat golul victoriei în min. 80 printr-un lob frumos. Imediat după ce a înscris, Nistor a sărit în tribunele stadionului şi a luat loc pe un scaun, afişând, apoi, un tricou dedicat primarului municipiului Târgu Jiu, care a împlinit astăzi 59 de ani. 

Nistor a explicat, pentru Digi Sport, gestul său de a se aşeza pe un scaun din tribune: „M-am aşezat lângă specatoti pentru că în toate meciurile mă înjură şi am vrut să văd şi eu cum este acolo"

Flavius Stoican, antrenorul echipei Dinamo, a spus că Pandurii a avut şansă: „Ne-am creat situaţii, dar şi ei. În fotbal, cineva trebuie să piardă. Am întâlnit o echipă care are în componenţă jucători buni şi normal era să ne pună probleme. Au avut şi şansă astăzi, pentru că au marcat două goluri pe două greşeli personale". 

Antrenorul pandurilor, Edi Iordănescu, a spus că victoria împotriva echipei Dinamo înseamnă un pas mare pentru evitarea retrogradării: „Căutăm să construim. Este o victorie mare. Trei puncte şi un pas mare pentru îndeplinirea obiectivului. Analizăm problemele din faza defensivă. Vasiljevic plângea în vestiar. I s-a Întâmplat. Am încredere în acest grup. Mai avem de muncă. Aceate fluctuaţii sunt cele mai mari problele ale noastre". 

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite