Martorul cheie din dosarul primarului suspendat Florin Pavel a fost audiat de anchetatori

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Silvestru Tivig
Silvestru Tivig

Silvestru Tivig, fost consilier local și directorul unei societăți aflate în subordinea Consiliului Local Peștișani, a fost audiat, ieri, de procurorul Gheorghe Emil Moța. Tivig este martorul principal din dosarul în care primarul comunei Peștișani, Florin Pavel, este arestat preventiv și acuzat de abuz în serviciu cu consecințe deosebit de grave și luare de mită.

Tivig a declarat că își menține declarațiile date anterior: „Domnul Dian Popescu Popescu venea la unul dintre prietenii mei, vecin și coleg de campanie în anul 2008, în turul doi cu primarul Pavel. Se făceau chefuri și întâlniri în fiecare săptămână și l-am întrebat cine este acel tip cu Jaguar și mi-a spus că el este Dian, cel care m-a ajutat. E vorba de un ajutor gen sponsporizare. Eu atât am spus și nu vreau să se interpreteze. Eram prieten cu primarul în perioada respectivă. Cunosc mai multe persoane care știu de acest lucru și o să le indic, dacă este nevoie. Primarul Pavel nu a făcut prostii în cel de-al doil ea mandat când a fost sub influența președintelui PSD, Poenaru, de la Obștea Peștișani. A făcut chestiuni la limita legii și pofta vine mâncând“.

Anchetatorii au mai audiat, ieri, și un alt martor, Ilie Fuiorea, fost director al unei societăți din cadrul Primăriei Peștișani: „I s-a reproșat faptul că nu ar exista un echipament, o pompă. Domnul Fuiorea a fost directorul societății care se ocupa de furnizarea apei în localitate. S-a găsit echipamentul, care era la dânsul în birou. S-a vrut să i se mai pună în spate primarului încă o faptă penală“.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite