Jandarm gorjean, infectat cu COVID-19. Este internat în spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jandarmul a efectuat misiuni de ordine publică pe raza municipiului Târgu Jiu
Jandarmul a efectuat misiuni de ordine publică pe raza municipiului Târgu Jiu

Un jandarm gorjean se află internat în spital, după ce a fost diagnosticat cu noul coronavirus. Acesta a intrat în contact cu jandarmul doljean, care s-a aflat în misiune în municipiul Târgu Jiu în perioada sărbătorii Paştelui, după care a fost testat pozitiv cu COVID-19

Jandarmul are simptome uşoare. Acesta este fost sportiv de performanţă şi a participat la misiuni de ordine publică pe raza oraşului Târgu Jiu, împreună cu un echipaj detaşat de la Craiova, din are a făcut parte şi jandarmul care a fost diagnisticat în urmă cu câteva zile cu noul coronavirus. „Colegul nostru este într-o stare bună. A fost contact diect cu jandarmul de la Craiova“, a precizat Alin Ivan, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Gorj. 

„Urmare a acestui rezultat, faţă de alţi 14 jandarmi din cadrul unităţii, a fost dispusă  măsura izolării la domiciliu. La nivelul unităţii în cursul acestei dimineţi s-a realizat igienizarea şi dezinfectarea spaţiilor de lucru interioare şi exterioare precum şi a mijloacelor auto din dotare“, a mai spus Alin Ivan.

Alţi nouă jandarmi se află în izolare la domiciliu după ce au intrat în contact cu colegul lor din Craiova. „Ca urmare a procedurii anchetei epidemiologice desfăşurate de DSP Gorj, începând cu data de 24.04.2020, pentru un număr de 9 subofiţeri contacţi direcţi ai unui luptător din cadrul Grupării Mobile Craiova, confirmat pozitiv cu COVID-19, a fost luată măsura izolării la domiciliu pentru 14 zile“, se arată într-un comunicat al Jandarmeriei Gorj.

  

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite