Îşi confecţiona singur muniţia pentru arma letală de vânătoare pe care o deţine

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un gorjean este cercetat penal pentru că şi-a confecţionat singur muniţia necesară pentru arma de vânătoare pe care o deţine.

Un bărbat de 44 ani, din comuna Jupâneşti, este cercetat penal pentru că a deţinut în mod ilegal muniţie sau şi-a confecţionat singur mai multe cartuşe.

„Din primele cercetări efectuate la domiciliul bărbatului, poliţiştii au constatat faptul că acesta a deţinut la domiciliul său, fără drept, 34 cartuşe de calibru 5,6 x 9 mm, cinci cartuşe confecţionate artizanal, calibrul 12, o pungă din plastic în care se afla cantitatea de 40 grame pulbere de vânătoare, opt tuburi cartuş de calibru 12, având capsa percutată, o sticlă în interiorul căreia se afla 1/5 conţinut cu alice de diferite dimensiuni pentru confecţionarea cartuşelor de vânătoare“,

se arată într-un comunicat al Poliţiei Gorj.

Bărbatul deţine autorizaţie pentru a deţine, purta şi folosi armele letale de vânătoare, fiind posesor al permisului de armă tip B, în care se află înscrisă o arma letală de calibrul 12 şi posesor al permisului de armă tip A, în care se află înscrisă arma letală de tir sportiv, de cal. 5,6.

Toate bunurile, deţinute ilegal de către bărbat, au fost confiscate de poliţişti până la finalizarea cercetărilor.

Târgu-JiuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite