Ionuţ Badea: „Nu cred că meritam să pierdem“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pandurii Târgu-Jiu a pierdut aseară cu scorul de 0-1 meciul de pe teren propriu împotriva formaţiei FC Timişoara. Singurul gol al meciului a fost marcat de Axente în min. 41.

Pandurii este lanterna roşie a campionatului, cu doar 6 puncte din opt meciuri. Antrenorul echipei Pandurii Târgu-Jiu, Ionuţ Badea, a declarat că formaţia sa nu merita să piardă meciul: „La cum s-au derulat lucrurile pe teren, nu cred că meritam să pierdem. Pentru că băieţii au dat tot ce au putut pe teren. Măcar un egal cred că am fi meritat la acest meci. Din păcate nu am reuşit să înscriem şi să câştigăm un meci pe care l-am avut la îndemână în multe momente“.
Cosmin Contra, antrenorul echipei FC Timişoara, a spus că Pandurii ar fi meritat un rezultat de egalitate: „După cum ne-am aşteptat, a fost un meci greu, împotriva unei echipe bine organizate, care cred că joacă bine acasă. După o primă repriză controlată în prima parte a jocului de către echipa noastră, a urmat o a doua repriză în care Pandurii era normal să vină peste noi şi să ne pună probleme, au avut câteva ocazii clare, dar după aceea am avut câteva ocazii bune noi, un gol anulat la aşa-zisul henţ al lui Zicu şi câteva faze de doi contra doi care ne putea face să stăm liniştiţi pe final. Sunt mulţumit de efortul băieţilor şi îi felicit. E o victorie mare aici şi acum sper să ne odihnim şi să ne refacem pentru meciul cu Rapid. Eu zic că după atâtea ocazii, poate Târgu Jiul merita un egal, dar ocazii au fost de ambele părţi şi e o victorie meritată până la urmă“.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite