Investiţie în colectarea şi ridicarea gunoiului 

0
Publicat:
Ultima actualizare:
60 de platforme vor fi amplasate în Târgu Jiu
60 de platforme vor fi amplasate în Târgu Jiu

Încă 20 de platforme subterane pentru colectarea deşeurilor menajere vor fi amplasate în municipiul Târgu Jiu, pe lângă cele 20 deja existente. Investiţia se ridică la aproximativ 700.000 de EURO şi este realizată de societatea Polaris. 

Investiţia se va finaliza anul viitor, când vor fi amenajate încă 20 de containere subterane pentru depozitarea gunoiului, astfel încât, numărul acestora va ajunge în total la 60. Conducerea societăţii Polaris dă asigurări că tarifele vor rămâne la fel. „Anul acesta vor fi construite 20 de platforme la nivelul municipiului Târgu jiu, iar de anul viitor vior fi finalizate ultimele două. La nivelul municipiului Târgu Jiu vor fi 60 de platforme. Investiţia totală se ridică la 700.000 de euro“, a spus Luis Popa, directorul societăţii POLARIS.

Tot mai mulţi locatari solicită amplasarea platformelor subterane vor, pentru a scăpa de mirosul urât. „Dacă anul trecut erau zone în care oamenii nu doreau să implementeze acest sistem şi erau împotriva lui şi nu înţelegeau la ce foloseşte, acum tot mai mulţi insistă să mergem în zonele în care stau“., a precizat Luis Popa.  

Containerele subterane pentru colectarea deşeurilor vor fi spălate cu un aparat special.

Târgu-Jiu


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri