Întâlnire de taină a conducătorilor clubului Pandurii. Echipa gorjeană caută să atragă un nou investitor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Narcis Răducan, preşedintele clubului Pandurii
Narcis Răducan, preşedintele clubului Pandurii

Ieri a avut loc o întâlnire neoficială a membrilor Adunării Generale a Asociaţilor de la clubul Pandurii. Conducătorii echipei au căutat soluţii pentru finanţarea clubului

Preşedintele echipei Pandurii, Narcis Răducan, a anunţat care au fost concluziile şedinţei de la Pandurii. „La întâlnirea neoficială a membrilor asociaţi ai clubului Pandurii şi la care au fost prezenţi preşedintele Consiliului Judeţean Gorj Ion Călinoiu, primarul municipiului Târgu Jiu Florin Cârciumaru, directorul general al CEO Laurenţiu Ciobotărică şi directorul general al ARTEGO Viorel David, am abordat două puncte esenţiale pentru participarea cu onoare în calificările pentru grupele Europa League şi continuarea normală a activităţii în sezonul viitor cu acelaşi obiectiv, accederea în play-off. Prioritatea numărul 1 este securizarea jucătorilor, ţinând cont de faptul că suntem la limita regulamentului în ceea ce priveşte plata salariilor către jucători precum şi formarea lotului pentru sezonul următor, dar şi prelungirea contractului cu staff-ul tehnic condus de Edi Iordănescu, unul dintre vectorii principali ai performanţei din acest sezon – calificarea de pe podium în cupele europene“.

Vor să atragă un nou partener

Narcis Răduca a mai spus pentru site-ul clubului că se caută atragerea unui investitor la echipă: „Punctul numărul 2 discutat l-a constituit viziunea şi strategia clubului pe termen mediu şi lung. Prin atragerea unui nou partener, o eficientizare a costurilor, prin implicarea tuturor asociaţilor sau cu sprijinul autoritatilor locale şi prin valorificarea noului stadion, începând din februarie 2017, putem menţine echipa fanion a oraşului Târgu Jiu în elita fotbalului românesc! Suntem într-o situaţie de răscruce, iar abordarea fermă a acestor repere din partea membrilor asociaţi ne va da continuitatea dorită de suporterii nostri. Am încredere în echipă în vederea partidei pe care o va susţine în compania campioanei României, că vom consolida pozitia a 3-a în clasament, şi că va urma o vară fierbinte, sper eu cu decizii inspirate, aşa cum s-a întâmplat şi vara trecută”. 

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite