Înlocuirea lui Viorel Caragea, regretată de autorităţile din Gorj. Ion Călinoiu: „Si-a făcut foarte bine treaba, am avut mereu siguranţă şi ordine“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Viorel Caragea a fost transferat în funcţia de director la Centrul Chinologic de la Sibiu
Viorel Caragea a fost transferat în funcţia de director la Centrul Chinologic de la Sibiu

Ion Călinoiu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, regretă cel mai mult înlocuirea lui Viorel Caragea, în timp ce primarul Florin Cârciumaru susţine că va colabora bine şi cu noul şef al Poliţiei Gorj.

Ion Călinoiu a spus că nivelul de siguranţă al cetăţeanului a fost ridicat, în perioada în care Viorel Caragea s-a aflat la conducerea Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Gorj: „Relaţia de colaborare cu domnul Cargea a fost foarte bună. Nu am să mă plâng de nimic, căci a fost ordine pe perioada cât a condus domnul Caragea Inspectoratul. Dânsul şi-a făcut foarte bine treaba la nivelul judeţului Gorj, am avut mereu siguranţă şi ordine, radare foarte multe, cu toate toţi ne văităm că sunt prea multe radre pe şosele. De mulţi ani ne bucurăm de linişte, cetăţeanul este în siguranţă”. 

Prefectul a aflat de schimbare de pe site-ul Poliţiei

Prefectul de Gorj a fost surprins de schimbarea din funcţie a lui Viorel Caragea. Acesta spune că nu a fost anunţat şi că a aflat de pe site-ul Poliţiei: „Nu vreau să comentez această schimbare. Am avut o relaţie de colaborare foarte bună şi cred că vom colabora şi cu domnul care îl înlocuieşte. Funcţiile sunt trecătoare şi trebuie să ne facem treaba foarte bine. Aşa trebuie să facem toţi. Nu am fost anunţat de schimbare, probabil săptămâna aceasta va avea loc investirea. M-am uitat şi eu pe site-ul Poliţiei şi am văzut comunicatul, mai ales că mă întreba foarte multă lume ce se întâmplă”, a spus Alin Văcaru, prefectul de Gorj. 

Cârciumaru: „Sunt sigur că voi colabora bine şi cu noul şef al Poliţiei Gorj“

Primarul Florin Cârciumaru spune că va avea o colaborare bună şi cu noul şef al Poliţiei Gorj, la fel cum a colaboat şi cu Viorel Caragea: „Nu este de competenţa mea să comentez mutarea domnului Cragea. Pot să spun că am colaborat foarte bine, dar, de asemenea, sunt sigur că şi cu noul şef al Poliţiei vom colabora bine, pentru că aşa trebuie”. 

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite