În sfârşit încep lucrările de modernizare a drumului groazei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Societatea maghiară Vegyepszer ZRT va reîncepe în această săptămână lucrările de modernizare a DN 66, pe porţiunea cuprinsă între Rovinari-Târgu Jiu – Bumbeşti Jiu.

Drumul arată ca după un bombardament, nenumăratele gropi fiind foarte adânci şi de dimensiuni foarte mari. Modernizarea DN 66 ar fi finalizată de anul trecut, dar societatea maghiară  s-a confruntat cu mai multe problem financiare şi a fost reorganizată. Lucian Dascălu, reprezentantul Vegyepszer ZRT, a precizat că prioritate vor avea lucrările de turnare a uui strat de bază pentru ca circulaţia să se desfăşoare în condiţii normale: „Vom încerca să lăsăm în partea a doua refacerea podurilor şi podeţelor şi vom ataca în primul rând stratul de bază pentru ca traficul să se desfăşoare în condiţii bune. Până la sfârşitul anului se va circula pe un asfalt negru“. Societatea maghiară va angaja 200 de persoane care vor lucra la modernizarea drumului. „Vor fi angajaţi pe perioada contractului de 18 luni, iar om parte dintre ei vor lucra şi în perioada de garanţie de doi ani“, a precizat Lucian Dascălu.
Prefectul judeţului Gorj, Liviu Andrei, a declarat că, în fiecare zi, reprezentanţi ai Prefecturii se vor afla pe DN 66 pentru a monitoriza modul în care se desfăşoară lucrările de modernizare.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite