Guvernul a făcut o serie de exproprieri în Bîlteni şi Bumbeşti Jiu pentru a crea spaţii de odihnă pentru şoferi pe DN 66

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şoferii care circulă pe DN 66 şi se simt obosiţi vor putea să tragă pe dreaptă şi să se odihneasă în spaţii de odihnă.

Guvernul a hotărât exproprierea unor terenuri situate pe raza localităţilor Bumbeşti Jiu şi Bîlteni pentru amenajarea unor spaţii de odihnă pentru şoferii care circulă pe DN 66 Filiaşi-Petroşani. „Sumele individuale estimate de către expropriator aferente despăgubirilor pentru imobilele proprietate privată situate pe amplasamentul care constituie coridorul de expropriere al lucrării de utilitate publică de interes naţional ,,Reabilitare DN 66 Filiaşi-Petroşani km 0 + 000 - km 131 + 000, sector km 48 + 900 - km 93 + 500, Rovinari-Bumbeşti-Jiu", judeţul Gorj, prevăzut la art. 1, sunt în cuantum total de 4.235 lei şi se alocă de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Transporturilor“, se arată în proiectul de hotărâre.

Cristi Tudor, reprezentantul Secţiei Drumurilor Naţionale Târgu Jiu, a spus că spaţiile de odihnă vor avea grupuri sociale:

„Spaţiile de odihnă vor fi amenajate în localitatea Moi şi în zona ACH. Vor fi dotate cu iluminat public, grupuri sociale cu apă curentă. Toţi şoferii vor avea acces la aceste spaţii“. 

Lucrările de amenajare vor fi executate de firma Comsa Sau, care execută şi modernizarea tronsonului dintre Rovinari şi Bumbeşti Jiu. 

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite