Grigoraş: "Mi-aş dori să prindem 3-4 meciuri din retur la Târgu Jiu"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul echipei Pandurii Târgu Jiu, Petre Grigoraş, a declarat, marţi, că sunt 90 la sută şanse ca formaţia sa să evolueze la Turnu Severin după meciul cu Universitatea Craiova din Cupa României - Timişoreana.

"În proporţie de 90 la sută echipa va juca la Turnu Severin încă din acest an. Ultima partidă de pe teren propriu va fi cea din Cupa României, cu Universitatea Craiova (n.r. - în 28 octombrie). Trebuia să se ia o decizie în aceste zile. Chiar dacă jucăm acasă, terenul nu ne ajută cu nimic acum, odată cu venirea toamnei. Deja nu ne mai putem antrena pe terenuri din cauza ploilor. Mai devreme sau mai târziu această decizie trebuia luată, pentru că terenul a devenit impracticabil, iar la Turnu Severin beneficiem de condiţii mult mai bune. În timpul săptămânii, ne vom antrena la Târgu Jiu pe terenul III, iar cu două zile înainte de meci vom merge la Turnu Severin pentru acomodare", a spus Grigoraş.

Conducerea clubului Pandurii preconizează că imediat după meciul cu Universitatea Craiova terenul va fi decopertat şi vor începe lucrările la sistemul de drenaj, în primăvară urmând a fi adus covorul de iarbă pe care se va putea juca la circa două luni de la montare. "După meciul cu Craiova se apucă de decopertat, iar din primăvară se pune covorul de iarbă. Nu ştiu când vom reveni la Târgu Jiu, dar ştiu că în şase săptămâni se poate intra pe el dacă se montează covor de iarbă, dar asta depinde de cât de lungă va fi iarna. Mi-aş dori să prindem 3-4 meciuri din retur la Târgu Jiu", a afirmat Grigoraş.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite