Gradaţii de merit pentru 216 cadre didactice

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Astăzi a fost ultima de depunere a dosarelor de acordare a gradaţiilor de merit
Astăzi a fost ultima de depunere a dosarelor de acordare a gradaţiilor de merit

Peste 320 de cadre didactice şi-au depus dosarele pentru obţinerea gradaţiei de merit, care înseamnă un spor de 25% la salariu.

Printre cadrele care speră să primească gradaţia de merit se număr şi şefii Inspectoratului Şcolar.Astăzi a fost ultima zi de depunere a dosarelor pentru acordarea de gradaţii de merit pentru cadrele didactice. Peste 320 de solicitări au fost depuse din partea profesorilor, dar numai o parte vor beneficia de sporul de 25%. 216 gradaţii de merit vor acordate, dar nu toate pentru an, deoarece vor mai fi păstrat astfel de bonificaţii şi pentru anul viitor. „Mai păstrăm o parte dintre gradaţii şi pentru anul viitor, pentru că atunci nu mai ies profesori din plata, deoarece în anul 2009 s-au acordat pe cinci ani“, a spus Ion Işfan, inspectorul şcolar geneal.

Şi şefii Inspectoratului aspiră la gradaţii de merit

Şi şefii Inspectoratului Şcolar Judeţean şi-au depus dosarele pentru acordarea de gradaţii de merit. Este vorba de inspectorul general Ion Işfan şi de inspectorul general adjunct Marius Badea. „Nu am emoţii. Eu am primit gradaţie de merit, dar îmi expiră şi mi-am depus din nou dosarul“, a spus Işfan. Urmează ca în perioada următoare, toate dosarele depuse să fie evaluate de o comisie de specialitate.
Aproape 700 de cadre didactice din judeţul Gorj beneficiază de gradaţii de merit.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite