FOTOGALERIE Delia Matache s-a căsătorit cu Răzvan Munteanu la Poarta Sărutului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Delia Matache s-a căsătorit la Poarta Sărutului
Delia Matache s-a căsătorit la Poarta Sărutului

Delia Matache a spus «Da» în fața ofițerului stării civile și a Porții Sărutului din municipiul Târgu-Jiu. Aceasta s-a cununat civil, ieri, cu gorjeanul Răzvan Munteanu.

Cei doi au ales să îşi oficializeze relaţia la Târgu Jiu, mai exact la Poarta Sărutului a lui Brâncuşi, locul preferat de tinerii îndrăgostiţi din Târgu-Jiu pentru a-și uni destinele.Zeci de admiratori ai cântăreţei s-au adunat în Parcul Central pentru a fi martori la evenimentul monden. La cununie au fost prezenţi atât părinţii Deliei, cât și cei ai lui şi ai lui Răzvan, precum și câțiva prietenii apropiați, printre care s-au numărat și actorul Mihai Bendeac. Cântăreaţa a ales să poarte o rochie de culoare albă și a avut un buchet din trandafiri albi. Se spune că cei care aleg să se căsătorească în acest loc au căsnicii lungi și fericite. Ofițerul stării civile a fost primarul municipiului Târgu-Jiu, Florin Cârciumaru.

CLICK pe poze pentru a vedea fotogaleria

Petrecerea a avut loc loc la locuința ginerelui din comuna Turburea Delia și Răzvan formează o familie Delia a semnat actul prin care a devenit soție

Delia a spus că a ales să se căsătorească în fața Porții Sărutului pentru că este un loc deosebit: ,,Evident că suntem emoționați, deși credeam că nu o să fiu emoționată. E un moment foarte important pentru noi. am ales acest loc pentru că este un loc special. Aici, la Târgu Jiu relația noastră a devenit oficială, iar simbolistica Porții Sărutului încununează foarte frumos acest eveniment“. Răzvan a spus că este cel mai fericit om de pe Pământ.

,,Mă bucur foarte mult pentru ei. Le doresc să fie în continuare așa cum sunt acum. Relația lor e puțin atipică. Ei se iubesc pe zi ce trece tot mai mult. M-a surprins Răzvan când mi-a spus că i se pare ciudat cum poți să descoperi în fiecare zi ceva nou la femeia iubită”, a spus Mihai Bendeac.

După ce a devenit doamna  Munteanu, artista s-a fotografiat cu fanii gorjeni şi a oferit autografe. Seara, tinerii căsătoriţi au petrecut alături de invitaţi la casa mirelui din comuna Turburea.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite