FOTO Octogenar, rătăcit într-o pădure din Gorj. A fost găsit la timp de salvatori

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bătrânul s-a rătăcit
Bătrânul s-a rătăcit

Un bărbat în vârstă de 80 de ani a apelat, astăzi, numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112, pentru a semnala faptul că este rătăcit undeva în apropiere de municipiul Motru, satul Lupoaia.

Legătura telefonică s-a întrerupt la scurt timp, iar octogenarul nu a putut fi localizat.

„Echipaje ale Detaşamentului de Pompieri Motru, Salvamont Gorj şi Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Gorj şi-au început dificila misiune de localizare şi căutare a bărbatului. Datele cunoscute nu erau nici pe departe suficiente, pentru că lipsa semnalului a făcut ca apelul să se întrerupă brusc, aşa că operaţiunea nu părea deloc uşoară, iar căderea nopţii i-ar fi fost cu siguranţă fatală omului nostru. Experienţa şi profesionalismul au făcut ca bătrânul să fie găsit de echipajul de pompieri după aproximativ două ore şi jumătate de căutări!

După ce a fost găsit, a fost examinat medical de către un echipajul SMURD din cadrul Detaşamentului de Pompieri Motru şi a fost transportat la spitalul din Motru pentru investigaţii medicale suplimentare!“, a preciaat Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Gorj.

isu
Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite