Fiul preşedintei Judecătoriei Novaci, reţinut pentru 24 de ore. A lovit mortal cu maşina o femeie şi a fugit de la locul accidentului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Dafinescu a fost reţinut pentru 24 de ore
Mihai Dafinescu a fost reţinut pentru 24 de ore

Mihai Dafinescu, în vârstă de 25 ani, este acuzat omor, părăsirea locului accidentului şi conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice. Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore.

Victima avea vârsta de 52 de ani şi se deplasa pe marginea drumului alături de fiul ei în vârstă de 16 ani. Femeia se întorcea de la serviciu.

„La data de 19 august a.c., poliţişti din cadrul Poliţia Oraşului Novaci au fost sesizaţi prin apelul 112, cu privire la faptul că pe raza oraşului Novaci a avut loc un eveniment rutier soldat cu o victimă, autorul părăsind locul faptei.

La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă de cercetare, constatându-se faptul că în urma evenimentului rutier a rezultând rănirea unei femei, de 52 de ani, din oraşul Novaci, aceasta fiind transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, ulterior medicii constatând decesul acesteia.

În continuare activităţilor desfăşurate a fost identificat autoturismul implicat în producerea evenimentului rutier, cât şi persoana bănuită că l-ar fi condus, respectiv un tânăr, de 25 de ani, din oraşul Novaci, poliţiştii continuând cercetările în vederea depistării autoturismului şi a conducătorului auto.

În cursul acestei dimineţi, tânărul s-a prezentat la Poliţia Oraşului Novaci, în prezent fiind în custodia organelor de poliţie, urmând a fi dispuse măsurile legale.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi părăsirea locului faptei“, a declarat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj. 

Mihai Dafinescu a mai fost acuzat de viol, la sfârşitul anului trecut, şi  fost reţinut pentru 24 de ore. 

„În noaptea de 27/28 decembrie, poliţiştii au fost sesizaţi de o femeie de 35 de ani, din comuna Crasna, cu privire la faptul că un tânăr de 25 de ani, din oraşul Novaci, cu care ar fi avut anterior o relaţie de concubinaj, ar fi pătruns în locuinţa sa, din comuna Crasna şi, fără consimţământul său, ar fi întreţinut relaţii sexuale cu aceasta”, se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Gorj.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite