Eugen Pîrvulescu: «Velicu s-a curăţat»

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Eugen Pîrvulescu, preşedintele executiv al clubului Pandurii, a declarat că greşelile de la meciul cu Rapid sunt impardonabile.

Clubul nostru a făcut un memoriu Ligii Porfesioniste de Fotbal faţă de brigada de arbitrii, dacă pot să-i spun brigadă, în privinţa greşelilor impardonabile. Probleme mai grave de arbitraj le are asistentul Bogdan Velicu, despre care am crezut că este un asistent de viitor, dar nu înţeleg lipsa lui de concentrare. Dacă era vorba doar de primul gol, îl înţelegeam, dar la golul doi este o greşeală impardonabilă de arbitru începător. E normal că e viciere de rezultat. Cred că tot asistentul Velicu, în proporţie de 60-70%, el are vina cea mai mare la faza din minutul 70, când Orac a fost tras de tricou în careu. Am discutat cu Viorel Drăgănescu şi mi-a spus: «Nu am văzut ţinerea». Eu cred că Velicu s-a curăţat“.

Pandurii a fost dezavantajată şi în alte meciuri

Eugen Pîrvulescu a mai adăugat că nu este pentru prima dată când arbitrii au dezavantajat în mod clar pe Pandurii: „Suntem după greşeala cu Unirea Urziceni de pe teren propriu şi după ce am avut un gol valabil marcat împotriva lui Dinamo, dar acum s-a umplut paharul şi nu mai putem. Pentru asta am depus memoriu“.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite