Energia a învins la Cluj. Echipa de baschet gorjeană se află pe locul 6

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa de baschet Energia Rovinari a reuşit să se impună cu emoţii, în deplasare, în faţa echipei Universitatea Cluj.

Energia a învins formaţia Universitatea Cluj cu 76-64. Echipa gorjeană ocupă locul 6 în clasamentul Ligii Naţionale de Baschet cu trei victorii şi o înfrângere.

Energia a fost lipsită în acest meci de serviciile unui jucător de bază, Darby, care nu a putut juca din cauza unei accidentări. Echipa clujeană a început mai bine şi a condus în prima parte a primei reprize. Energia a revenit şi a reuşit să încheie prima repriză în avantaj 18-18. 

Avantajul echipei gorjene se măreşte la zece puncte la sfârşitul primei reprize, graţie unor aruncări de trei puncte înscrise de Kremen, Ştefan şi Troupe. 

Energia începe bine repriza a treia, dar se relaxează pe final şi permite echipei adverse să se apropie la 5 puncte la sfârşitul reprizei. 

Ultima repriză a fost foarte tensionată, după ce Universitatea Cluj a reuşit să egaleze, 51-51. Energia gestionează mai bine momentele de încordare şi se desprinde prin reuşitele lui Tal, Milosevic şi Watson. Clujul nu cedează şi se apropie la numai 3 puncte, dar Watson cu o reuşită de 3 puncte şi Tal tranşează meciul.

Tal Karpelesz, cu 16 puncte marcate a fost cel mai bun marcator al Energiei, urmat de Watson şi Turner cu câte 14 puncte. De la Cluj, Brian  Burrell a marcat 18 puncte.

Energia debutează marţi din EuroChallenge, pe teren propriu. 

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite