Doi lideri de sindicat s-au luat la bătaie la negocierile contractului de colectiv de muncă din cadrul Complexului Oltenia. „M-a lovit cu pumnul pe la spate"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mitrescu este acuzat că şi-a lovit colegul dintr-un alt sindicat
Mitrescu este acuzat că şi-a lovit colegul dintr-un alt sindicat

Scandalul a avut loc în această dimineaţă în cadrul Sucursalei Electrocentrale Rovinari, acolo unde s-au desfăşurat negocierile pentru încheierea contractului colectiv de muncă din cadrul Complexului Energetic Oltenia (CEO).

Aurel Nanu Mic, lider de sindicat la termocentrala Craiova, s-a plâns de faptul că a fost lovit în faţă de către Constantin Mitrescu, vicepreşedintele Federaţiei Naţionale Mine Energie (FNME). „Am auzit zarvă mare pe în sala în care s-a desfăşurat şedinţa. Nu ştiam ce se întâmplă pentru că am trecut din întâmplare pe acolo. Ulterior, a ieşit din sală Aurel Nanu Mic care s-a plâns că a fost lovit de Mitrescu“, a spus un martor. 

Un echipaj de poliţie s-a deplasat la faţa locului, dar cei implicaţi în scandal şi-au rezervat dreptul de depune plângeri în termen de 90 de zile. 

„Am fost lovit pe la spate"

Aurel Nanu Mic spune că a fost lovit pe la spate cu pumnul de colegul său sindicalist:

A fost o altercaţie între mine şi Mitrescu, la intrare în sala de negocieri. M-a îmbrâncit, m-a făcut porc şi trădător. L-am îmbrâncit şi eu şi am plecat din zona aia. A venit prin spate şi m-a lovit cu pumnul în obrazul stâng. Pe la spate mi-a dat cu pumnul. Am avut discuţii cu poliţia şi probabil că voi depune plângere. O să merg şi la medicul legist. Am fost şi la cabinetul medical de acolo, unde mi s-au pus comprese şi am luat o pastilă că îmi crescuse tensiunea. Eu nu mi-am atacat colegii, deşi mi-au spus că sunt trădător şi nu am coloană. Am respectat punctul de vedere al fiecăruia. Pe mine m-au mandatat oamenii să semnez un acord. Nu înţeleg de cum s-a ajuns în situaţia asta. 

Constantin Mitrescu nu este la prima abatere de acest fel. Anul trecut, în timpul unui proces, acesta l-a îmbrâncit şi l-a înjurat pe directorul CEO, Launreţiu Ciurel. 

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite