Directorii de instituţii şi funcţionari publici au învăţat cum să devină lideri de la trainerul NASA, Jim Bagnola

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai mulţi directori de instituţii şi funcţionari publici au participat, ieri, la workshop-ul susţinut de americanul Jim Bagnola privind dobândirea calităţilor de lider.

Printre şefii de instituţii prezenţi la evenimentul care s-a desfăşurat în amfiteatrul Facultăţii de Inginerie din cadrul Universităţii Constantin Brâncuşi s-au numărat Doinel Popescu, directorul Evidenţei Populaţiei Gorj, Alexandru Bratu, directorul Şcolii Populare de Artă Târgu Jiu, Olimpia Bratu, director al Bibliotecii Judeţene, Ionel Dobre, manager public în Consiliul Judeţean, Marius Vlaicu, fostul şef al UNPR Gorj, cadre didactice şi studenţi. 

Întâlnirea a fost deschisă pentru toată lumea. Petru Păcuraru, managering partner la HPDI, a spus că scopul întâlnirilor de acest fel este sprijinirea comunităţilor locale: „Este un work-shop care este adresat tuturor. Competenţe de leadership pot fi dezvoltate şi la 18 ani, în momentul în care de abia intri în viaţă, să pot fi îmbunătăţite şi la 70 de ani. E un eveniment prin care ne-am propus să ajutăm comunităţile locale, pentru că Jim vine în România de 14 ani şi învaţă leadership în majoritatea companiilor la nivel de execuţie. Noi lucrăm cu companii foarte mari din România la nivel de board şi consultăm board-uri pentru a lua cele mai bune decizii şi pentru a transforma oamenii în lideri. Jim are o experienţă internaţională de 35 de ani şi este consultant pentru NASA, US Secret Service pentru alte organizaţii NATO şi pentru 1000 de companii în 92 de ţări“.

Programul se desfăşoară în Sibiu şi Târgu Jiu

Programul se desfăşoară în două oraşe, în Sibiu şi în Târgu Jiu. În funcţie de programul lui Jim vor mai fi organizate şi alte întâlniri în Târgu Jiu. Este un proiect desfăşurat în parteneriat cu Consiliul Local, cu Ministerul IMM-uri şi al Turismului, cu Universitatea Constantin Brâncuşi, cu compania pe care o reprezint, HPDI, prin care încercăm să aducem leadership-ul autentic către structurile care au fost cel mai puţin expuse, adică cele administrative“, a precizat Petru Păcuraru. 

image

Jim Bagnola este cotat în top 30, în revista Leadership Guru Magazin). Acesta este consultant NASA, US Secret Service, NATO, US Navy, Siemens, Continental, Shell şi pentru multe alte companii.

Evenimentul este denumit «Leading is Everybody’s Business». Au fost abordate teme precum: „diferenţa majoră dintre manageri şi lideri”, „importanţa relaţionării ca bază a leadership-ului” sau „modalităţi de extindere a leadership-ului în întreaga organizaţie”

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite