Descoperire stranie în masivul Căpăţânii: echipament de munte sfâşiat şi o cameră foto abandonată. Ce imagini au descărcat poliţiştii

0
0
Bărbaţii din imagine apar în fotografiile recuperate din camera foto găsită lângă cortul abandonat
Bărbaţii din imagine apar în fotografiile recuperate din camera foto găsită lângă cortul abandonat

O descoperire stranie făcută de un pădurar în masivul Căpăţânii, într-o zonă aflată la limita dintre judeţele Gorj şi Vâlcea, a pus poliţia şi salvamontiştii în alertă. Mai multe echipamente montane, dar şi o cameră foto au fost găsite abandonate pe munte, dar nimeni nu poate spune cui aparţin.

 Anchetatorii au recuperat imaginile din aparatul foto şi încearcă acum să pună cap la cap puţinele informaţii pe care le au la dispoziţie.

Potrivit unor surse, echipamentul montan găsit în masivul Căpăţânii este unul scump, la fel şi camera foto. Toate aceste lucruri, un cort, un sac de dormit, un rucsac şi aparatul foto sunt deteriorate şi pare că au fost lăsate în acel loc în urmă cu câteva luni, cel mai probabil în vara anului trecut. O parte dintre aceste lucruri sunt rupte şi se presupune că au fost sfâşiate de animale cel mai probabil.

Nu au fost găsite deocamdată şi acte de identiate sau alte documente care să indice numele proprietarilor.

Anchetatorii au reuşit să recupereze câteva fotografii din camera foto găsită lângă cort, iar imaginile au fost făcute publice de către Salvamont România. Dacă cineva poate identifica persoanele care apar în imagini este rugat să anunţe poliţia.

apel salvamont

Deocamdată nu este clar ce s-a întâmplat cu proprietarii cortului şi nici cine sunt aceştia sau dacă li s-a întâmplat ceva rău.

Poliţia a deschis o anchetă şi face cercetări. Salvamont România face un apel public către cei care pot da informaţii despre bărbaţii care apar în fotografiile din camera găsită pe munte.

Imagine indisponibilă

”Apel Salvamont Romania!
Toţi cei care pot oferi informaţii despre persoanele din fotografiile alăturate sunt rugate sa ne contacteze prin Dispeceratul National Salvamont - 0372126668
Vă mulţumim!

După primele comentarii apărute va comunicam ca nu este vorba de nici o gluma, nu ne permitem sa facem astfel de glume pe aceasta pagina şi în astfel de situaţii, dar pe munte au fost descoperite mai multe echipamente montane, cort, sac dormit, rucsac, aparat foto, trecute prin iarna, şi trebuie întreprinse cercetări de către mai multe instituţii, pe nivele de competenta, pentru soluţionarea acestei situaţii”, este mesajul Salvamont postat pe pagina de Facebook.

Târgu-Jiu


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri