Copilul de şase ani a fost ucis de microbuz chiar sub ochii mamei sale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mama copilaşului este încă şocată de cele întâmplate
Mama copilaşului este încă şocată de cele întâmplate

O mamă din comuna Berleşti este devastată de durere, după copilul ei, în vârstă de numai şase ani, a fost călcat de microbuzul şcolar chiar sub ochii acesteia.

Accidentul s-a petrecut într-o fracţiune de secundă, iar mama copilaşului care îl aştepta să vină acasă nu a avut timp să-l salveze pe micuş. Copilul a coborât din microbuz şi s-a îndeptat către casă, dar, dintr-un motiv necunoscut, s-a întors, iar şoferul miocobuzulului a băgat maşina în marşarier ca să o întoarcă. Accidentul s-a petrecut chiar sub ochii mamei. „Ea era pe scară, îl aştepta, aşa cum face în fiecare zi când băiatul mergea la şcoală. A văzut cum copilaşul a fost călcat de maşină. Este teribil ce s-a întâmplat. Să-ţi vezi copilul ucis în felul acesta. Nu vreau să mă gândesc ce este în sufletul său, biata femeie”, a spus un sătean din Ciupa.

Părinţii copilului se despărţiseră de câteva luni

Copilul provenea dintr-o familie destrămată. Părinţii se despărţiseră de câteva luni, iar femeia mai are în grijă o fiică grav bolnavă, care nu poate să se deplaseze. „Mama este asistent personal la sora mai mare a băiatului, în vârstă de 19 ani, care are un handicap grav şi nu poate să meargă. Cei doi copii locuiau cu mama, după ce părinţii se despărţiseră în urmă cu mai multe luni. Părinţii trăiesc în acelaşi sat“, ne spune primarul comunei, Maria Dumitraşcu. Potrivit acesteia, accidentul s-a petrecut chiar lângă locuinţa  băieţelului. „Copilul mergea în fiecare zi la grădiniţă. Îl lua dimineaţa şi îl aducea la prânz acasă. Băieţelul avea 20 de metri până la locuinţă, dar din nu ştiu ce motiv a luat-o pe un drum lăturalnic, s-a întors la microbuz, iar şoferul a dat înapoi ca să întoarcă maşina şi nu l-a observat“, ne explică primăriţa. Aceasta a spus că mama copilului va ji ajutată ca să treacă peste momentele dificile. 

Şoferul are vârsta de 65 de ani şi are o experienţă îndelungată.  

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite