Conducte PVC de canalizare, folosite la protecția cablurilor electrice de stâlpi. „Duc în derizoriu orașul lui Brâncuși“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conducte din PVC pentru rețelele de canalizare au fost folosite pentru protecția cablurilor electrice, pe mai mulți stâlpi de la rețeaua care asigură circulația troleibuzelor din Târgu Jiu.

Conductă de canalizare folosită pentru protecția cablurilor electrice Foto: Corneliu Răducan Morega
Conductă de canalizare folosită pentru protecția cablurilor electrice Foto: Corneliu Răducan Morega

Unii locuitori ai municipiului Târgu Jiu fac haz de necaz de „lucrarea lui Dorel“ și spun că mai lipsea să fie pus și un vas de WC deasupra, ca lucrarea să fie finalizată.

„Este total inestetic. Nu am mai văzut așa ceva. Nu cred că este ceva normal să fie folosite țevi de scurgere pentru protecția cablurilor electrice“, a spus un cetățean din Târgu Jiu, în timp ce altul spune că toate cablurile trebuie să băgate în subteran.

Arhitect: „Transformă orașul într-un kitsch“

Fotografiile au fost publicate de către arhitectul Corneliu Răducan Morega, președintele USR Târgu Jiu și fost prefect al județului Gorj.

„Sunt total inestetice și trebuia să se găsească altă soluție. Clar este vorba de o improvizație de prost gust, care transformă orașul într-un kitsch. Încet-încet, aceste kitsch-uri duc în derizoriu orașul lui Brâncuși, apărând nenumărate glume în mediul online pe acest subiect. Acestea ar fi trebuit realizate dintr-un material special pentru protectia cablurilor electrice. Am observat că după postarea mea, un stâlp a fost remediat, dar mai sunt alte câteva în această situație“, a precizat Corneliu Răducan Morega.

Primar: „O să vedem de ce a fost folosită o astfel de tehnologie“

Primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, susține că nu știe de ce a fost folosită o astfel de conductă de canalizare, dar a cerut explicații societății care se ocupă de executarea lucrărilor.

„Am transmis colegilor mei de la aparatul tehnic și o să vedem de ce a fost folosită o astfel de tehnologie. I-am rugat pe colegii mei de la compartimentul de specialitate să analizeze aceste aspecte“, a precizat Romanescu.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite