Când vor începe angajările pentru fabrica de cablaje auto din Târgu Jiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primele selecţii de personal pentru fabrica de cablaje auto vor avea loc din ianuarie. De asemenea, fabrica va funcţiona din luna aprilie în incinta foste fabrici de mobilă, Rostramo.

Cosmin Popescu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, a anunţat că selecţia personalului va începe chiar din prima lună a anului viitor: „Nu ştiu să vă spun la acest moment despre câţi angajaţi va fi vorba în total, dar în ianuarie va începe recrutarea viitorilor salariaţi“.

Fabrica va ocupa o suprafaţă de 15.000 m.p.

Preşedintele Consiliului Judeţean spune că a purtat discuţii cu reprezentanţii firmei japoneze, care l-au informat că fabrica va funcţiona în prima etapă pe o supraqfaţă de 5.000 de metri pătraţi, după care, în final, se va extinde 15.000 m.p.:

„Investiţia din zona Rostramo a început. Din discuţiile cu investitorul, pe care le-am avut săptămâna trecută, în luna aprilie vor funcţiona primii cinci mii de hală de producţie, iar apoi etapizat să funcţioneze în 2017, 15 mii de metri pătraţi de hală de producţie.  (...) Pe lângă această investiţie, am purtat discuţii şi cu alţi investitori. Lichidatorul va încheia un nou contract de cumpărare a unei hale de producţii care îşi va desfăşura acolo activitatea. Noi, Consiliul Judeţean Gorj vom ajuta mereu mediul de afaceri ca să dezvolte afaceri la noi în judeţ”.
Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite