Călinoiu a plecat în Tarragona

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Călinoiu efectuează o vizită în Spania
Călinoiu efectuează o vizită în Spania

Preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Ion Călinoiu  se  află în  vizită de lucru în regiunea Tarragona, Spania în vederea realizării unor schimburi de experienţă cu reprezentanţii administraţiei publice locale, precum şi a unor demersuri privind dezvoltarea colaborării în domeniul economic, educativ şi  cultural.

Vizita de lucru are loc  ca urmare a  invitaţiei domnului Josep Poblet y Sous,preşedintele regiunii Tarragona- Spania, urmând a se desfăşura  la birourile Guvernului Provincial Tarragona.

Vizita de lucru a preşedintelui Consiliului Judeţean Gorj cuprinde şi o serie de întrevederi cu reprezentanţi ai administraţiei publice locale din oraşul Barcelona,la acest nivel, discuţiile urmând să se axeze  pe realizarea de schimburi de experienţă în domeniul relaţiilor internaţionale şi cooperare.  În acest sens a fost  programată şi întâlnirea de lucru cu  Joachim Llimona i Balcells, director pe relaţii internaţionale şi cooperare din cadrul Primăriei Barcelona.

Din programul vizitei mai menţionăm faptul că va avea loc o  reuniune de lucru cu preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie Româno-Spaniole privind prezentarea strategiei de dezvoltare durabilă a judeţului Gorj pe perioada 2012-2020 privind  atragerea de investitori în judeţul Gorj.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite