„Bunica-i şefa“ rulează la Cinema Victoria

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În seara aceasta, începand cu ora 19.00, puteţi viziona, la Cinema Victoria, filmul „Bunica-i şefa – Giorgia Rules“, dragoste, dramă şi comedie într-un singur film.

Rebela adolescentă Rachel (Lindsay Lohan) ţipă, înjură, bea. Cu ultimul accident de maşină, incontrolabila Rachel reuşeşte să încalce până şi ultima regulă a mamei ei, Lilly (Felicity Huffman). Soluţia? Lilly o trimite pe Rachel în singurul loc în care şi-a jurat că nu va mai pune piciorul, ferma din Idaho a mamei ei, Georgia (Jane Fonda). Matriarhala Georgia nu este deloc o bunică blândă şi înţelegătoare: îşi trăieşte viaţa respectând cu stricteţe un şir interminabil de reguli stricte, lucru pe care-l cere oricui îi calcă pragul.


Acum cu o noua grija pe cap, Georgia va avea nevoie de o răbdare îngerească pentru a înţelege furia adolescentei. Dar, în timp ce Rachel se lasă pradă sentimentului de nefericire provocat de aceasta vară irosită, Georgia vede că nepoata ei e din ce în ce mai schimbată. Trebuind să se supuna unor noi reguli si cu noi responsabilităţi, Rachel devine mai inţelegătoare şi află ce e compasiunea, mai ales pentru mama ei. Călătoria ei le va conduce pe cele trei femei spre dezvăluirea unor secrete de familie care, indiferent de ce s-ar întâmpla, formeaza legături ce nu pot fi rupte.
Filmul Bunica-i şefa – Giorgia Rules a fost lansat în România în septembrie 2007.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite