Bătrân dispărut în pădure, găsit de câinele poliţist

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bătrân, în vârstă de 74 de ani, din oraşul Ţicleni plecat după leurdă în pădure s-a rătăcit şi a stat o noapte întreagă în sălbăticie.

Vecinii bătrânului împreună cu poliţiştii l-au căutat toată noaptea pe bătrânul care s-a rătăcit în pădure. După o noapte întreagă de căutări, pensionarul, care are probleme de auz, a fost găsit de câinele poliţist Puh. Bătrânul se afla lângă un pârâu în momentul în care a fost găsit nevătămat. „M-am deplasat în localitatea Ţicleni, unde s-a sesizat prin apelul la 112 dispariţia unei persoane. În urma detectării de miros uman, câinele s-a deplasat aproximativ opt kilometri în teren accidentat şi pădure, iar bătrânul a fost găsit“, a spus Eugen Băleanu, agent principal. 

Prima reuşită a câinelui 

Câinele poliţist este la primul succes. „Este la prima reuşită de acest fel. Puh are un an şi opt luni. A fost dresat în cadrul Centrului Chinologic Sibiu. Va fi răsplătit pentru găsirea persoanei dispărute“, a mai precizat Eugen Băleanu. 

Bătrânul s-a întors acasă nevătămat, mulţumită lui Puh. „Nu mă gândeam eu că un câine îl va găsi. Nu am mai avut de-a face cu poliţia“, a spus soţia bătrânului. 

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite